Menu

I Tant

I Tant Garnatxa Blanca I Tant Garnatxa Blanca I Tant Garnatxa Negre Que Sí! Garnatxa Samsó

I Tant Garnatxa Blanca

I Tant Garnatxa Blanca

Garnatxa blanca de la Terra Alta, fresca, elegant i mediterrània

I Tant - Garnatxa Blanca

Si algú vol descobrir la veritable Garnatxa blanca de la Terra Alta, aquest és el vi. La Garnatxa blanca és la varietat per excel•lència de la Terra Alta, la més tradicional i la que millor s’adapta i és capaç d’expressar la mediterrànida del seu clima i la varietat dels sòls de la zona.

COLOR: Presenta un color groc de baixa intensitat, amb una combinació cromàtica de tons color palla i algun reflex verdós.

AROMA: Mostra les característiques de les garnatxes blanques de la zona, intensitat, fruita i mineralitat. La fruita blanca que apareix recorden la polpa de meló, les peres i un record de fruites d’ós com el préssec i l’albercoc.

BOCA: És melosa i vibrant, te presencia de la fruita que trobem en nas i un equilibri basat en la suavitat pròpia de la varietat i la salinitat que li aporta la mineralitat del terreny on es conreen les vinyes. És un vi equilibrat i agradable per tots els públics.

I Tant Garnatxa Blanca

I Tant Garnatxa Rosat

I Tant Garnatxa Rosat

Un paisatge de fruita, vivacitat, frescor i acidesa és el que se sent quan tastem un vi rosat de Garnatxa.

I Tant - Garnatxa Rosat

Volem oferir un vi suggestiu i agradable per a poder-lo gaudir en qualsevol moment del dia i apte per a tots els públics. Per això hem elaborat un vi franc a base de Garnatxa negra de la Terra Alta fàcil i golós.

COLOR: Presenta un color polpa de cirera amb una capa molt suau i amb reflexes color rosa salmó. La lleugeresa del color s’aconsegueix en realitzar una maceració molt curta de la polpa del raïm amb el most, per extreure’n només la part fenòlica tot evitant l’extracció de tanins que donarien al vi excessiva consistència.

AROMA: Hem buscat fer un rosat peculiar tot fugint de la típica aroma de caramel de maduixa present a la majoria de rosats del mercat. Les aromes d’aquest vi estan lligades amb l’expressió de la terra on han estat conreades les vinyes que el composen, així doncs, trobem aromes minerals que recorden els sols calcaris, també hi ha presencia d’aromes especiades com pebre verd i evidentment la fruita vermella típica de les garnatxes negres.

BOCA: És lleugeresa i refrescant, agradable al paladar. A més en destaca l’expressió de la fruita vermella que li confereix una certa complexitat organolèptica i un tacte cremós per equilibrar les sensacions àcides. També en destaca el record final salí que ens torna a transportar a la mineralitat de les pedres calcàries on han estat conreades les vinyes.

I Tant Garnatxa Rosat

I Tant Garnatxa Negra

I Tant Garnatxa Negra

Vi fruitós, carnós i madur. Així és l'autèntica garnatxa negra del Montsant.

I Tant - Garnatxa Negra

Amb aquest vi volem mostrar el comportament de la Garnatxa negra en els terrenys argilosos de la D.O.Montsant. Les vinyes de procedència estan situades a la zona sud del Montsant, concretament al Masroig, fet que garanteix les hores de Sol necessàries per arribar a la seva correcta maduració.

COLOR: Presenta un color granate intens i una capa de color mitjana-alta, els tons violacis que complementen la capa de color ens donen una idea de la seva vivesa i joventut.

AROMA: Al principi trobem una explosió aromàtica de fruites vermelles, molt típiques de la garnatxa. Aquesta fruita la trobem acompanyada d’aromes balsàmiques, donant-li un caràcter llaminer, i per finalitzar trobem uns tocs anisats que recorden el fenoll, una planta típica del sotabosc Mediterrani.

BOCA: El tast és molt descriptiu de la Garnatxa negra, afruitat, amb predominança de fruita vermella, amb una entrada suau i neta. Bona cremositat que compensa als tanins amorosint-los. Al final de la boca torna a reaparèixer l’estructura vinosa de la garnatxa que li confereix equilibri al conjunt del vi.

I Tant Garnatxa Negre

Que Sí! Garnatxa Samsó

Que Sí! Garnatxa Samsó

Garnatxa negra i Carinyena de vinyes plantades en licorella al Priorat. Vi complex i equilibrat. Fruita madura i caràcter mineral. I tant que sí, és un Priorat!

Que Sí! Garnatxa Samsó

Amb aquest vi volem fer arribar a tots els públics les característiques d’una zona vitivinícola tan especial com és el Priorat. Per això en la seva elaboració només hem fet servir les dues varietats de més tradició vitivinícola de la zona com són la Garnatxa negra i el Samsó.

En l’elaboració d’aquest vi hem volgut donar protagonisme a les sensacions més primàries del raïm, intentant fer cada procés enològic de manera respectuosa per preservar la màxima naturalitat i senzillesa de la zona. Així per exemple, el procés de criança ha estat curt, només el temps necessari per afinar l’estructura i mantenir el caràcter varietal.

COLOR: Vi és de capa fosca, pràcticament opac, amb un color magenta molt viu que denota que els seus components fenòlics, responsables del color, encara tenen una llarga vida per recórrer, i que el vi estarà ben protegit davant possibles oxidacions.

AROMA: A copa parada presenta una agradable floralitat que recorda el sotabosc mediterrani, on trobem romaní i fenoll. Al agitar la copa les aromes es fan més complexes, donant una barreja de fruites negres i vermelles típiques de les varietats que el composen. També trobem un caràcter especiat que recorda el pebre vermell i de manera molt subtil la nou moscada, tots dos aromes terciaris provinents del procés de criança.

BOCA: Entrada suau, fresca i amable. El pas és untuós, cremós i de gran amplitud. Trobem una tanicitat marcada però molt agradable, símptoma d’una bona maduració del raïm. El post gust és balsàmic i mineral, conferint una permanència llarga en boca i un agradable final.

Que Sí! Garnatxa Samsó